Print outdoor și panotaj

Print outdoor și panotaj

Știm că reușita unui business începe cu reclame vizibile ca şi prim impact și mesaje care să atragă atenția, chiar și de departe, chiar și din goana mașinii. Așa că te ajutăm să fii vizibil cu producție rapidă și la super calitate: casete luminoase outdoor și panouri publicitare de toate dimensiunile și formele, inclusiv totemuri, steaguri, bannere de mari dimensiuni și alte produse de semnalistică outdoor.

Vreau- Print  execută print digital outdoor de mari dimensiuni, folosind tehnologii de print plotter, cu lăţime de printare de 3.20 m şi rezoluţii de print 720 dpi. Printul outdoor este realizat cu cerneală solvent, rezistent în mediul exterior 3-5 ani.

Printul digital se execută pe o gamă largă de suporturi media, aplicaţiile cel mai des întâlnite, pentru printurile digitale outdoor, încadrate în categoria “easy change” sunt: 

Autocolantele – folie PVC adezivă Oracal sau 3M, albă, color sau transparentă, autocolante de tip removable, autocolante reflectorizante, autocolante window graphic şi autocolante floor graphic cu aplicaţii diverse: panotaj stradal, decorări, semnalistică. 

Bannere simple faţă, realizate pe suport frontlit, cu aplicaţii diverse: panotaj stradal, decorări, semnalistică. 

Bannere duble faţă, realizate pe suport blockout cu aplicaţii diverse: panotaj stradal, decorări, semnalistică.

Blockout-ul este un material care are la mijloc un strat de grafit pentru a evita suprapunerea imaginilor prin transparenţă.

Backlit banner şi backlit film, cu aplicaţii diverse: casete luminoase, semnalistică.

Mesh – plasa perforată folosită în general pentru printurile de mari dimensiuni, easychange.

Blueback/whiteback – suport de hârtie folosit în general pentru panotaj stradal, bilborduri, unipol-uri.

Steaguri – suport poliester folosit in general pentru panotaj stradal, semnalistica.

Afişe – realizate pe suport hârtie cu densitatea de 140 gr/mp şi hârtie foto sau semiglosy de 200 gr/mp, cu aplicaţii în semnalistică, decorări interioare, afişaje.

Panouri PVC – realizate din plăci de foam, kappa, forex, plexiglas, de diferite grosimi (1-10 mm) ce pot fi printate direct sau caserate cu autocolant printat şi laminat.

Cu aplicaţii variate, de la bannere şi mesh-uri pentru evenimente sau panotaje outdoor, autocolante tipărite pentru decorări autovehicule, vitrine, spaţii comerciale sau standuri expoziţionale, panouri grafice printate, printuri pentru sisteme de expunere ca roll-up, pop-up, desk-uri grafice, postere şi afişe pentru outdoor (citylights), stickere şi etichete din autocolant, calitatea printurilor outdoor este realizată la cele mai mari rezoluţii (720 dpi), iar cernelurile utilizate pentru printul digital outdoor sunt pe baza de pigment (UV) şi solvent, acestea având o rezistenţă de 3-5 ani la exterior.