Litere volumetrice

Litere volumetrice

Poți avea nevoie de litere volumetrice pentru branding-ul indoor al firmei și al magazinului tău sau poți să cauți să aduci un element interesant de decor evenimentului tău sau standului de la târgul la care participi. Indiferent de situaţie, te poți baza pe noi pentru producția rapidă și calitativă de litere volumetrice conform cu nevoile și specificațiile tale.

Acest proiect îl facem împreună sau ne lași pe noi să îți sugerăm materialele potrivite și tehnologia de execuție – oricum ai decide, ceea ce va rezulta va fi un real succes.

Literele volumetrice pot îmbraca multe forme, pe măsura dorinţei şi bugetului dvs. Deşi costurile literelor volumetrice sunt mai mari decât ale tradiţionalelor casete luminoase, o astfel de opţiune nu trebuie considerată o cheltuială, ci o investiţie care se amortizează în cel mai scurt timp. Literele volumetrice conferă distincţie afacerii dvs., prin efectual vizual deosebit pe care îl crează, reuşind în acelaşi timp să transmită mesajul propus.

În funcţie de nevoile dvs., Vreau-Print vă oferă:

Literele volumetrice din polistiren

 datorită greutăţii mici şi montajului extrem de uşor de realizat, aceste elemente volumetrice sunt varianta de semnalizare ieftină şi practică. Au cel mai scăzut cost din categoria literelor şi semnelor volumetrice. Se pot executa, litere, logouri sau diverse forme din polistiren extrudat cu densitate mare şi granulaţie fină fiind decupate computerizat cu o mare precizie. Literele volumetrice din polistiren se pot vopsi folosind dispersii lavabile pe bază de apă cu aspect MAT, rezistente la radiaţii UV şi la intemperii. Montarea acestor litere se face cu uşurinţă, fără găurirea pereţilor şi într-un timp foarte scurt. Preţurile de execuţie se calculează pentru fiecare lucrare în parte, funcţie de grosimea polistirenului folosit şi de complexitatea caracterelor folosite. Grosimea polistirenului extrudat poate fi de 20, 30, 40 sau 50mm.

Datorită stabilităţii dimensionale foarte bune, literele şi semnele volumetrice din polistiren se pot utiliza atât la exterior pe frontoane şi frontispicii cât şi la interior.

Elemente volumetrice iluminate

deşi mai scumpe, aduc cu siguranţă o plus-valoare afacerii dvs. Acestea ne atrag atenţia odată cu lăsarea întunericului datorită efectelor vizuale deosebite pe care le oferă. Iluminarea acestora se face cu ajutorul LED-urilor speciale care produc iluminarea şi efectul dorit, au o mare durată de viaţă si un consum foarte mic de energie electrică.

Literele volumetrice se confecţionează din PVC (lateralul literei şi spatele acesteia) şi plexiglass pentru dimensiuni relativ mici (înălţimea minimă a literei sau a semnului fiind de 35cm) sau din PVC (spatele literei), profil special aluminiu ALS din tablă de aluminiu de 1mm şi plexiglass pentru dimensiuni mari (înălţimea maximă a literei fiind de 1.5m).  Sunt de o varietate foarte mare şi se pot combina diverse tipuri de iluminat sau diverse materiale pentru a obţine efecte deosebite şi pentru a capta atenţia. Pot fi iluminate din interior spre exterior, pot fi retroiluminate (tip halou), iar iluminarea este realizată cu LED-uri selectate în funcţie de nevoile dvs.

Literele volumetrice neiluminate din PVC

se execută prin debitare computerizată din plăci de PVC sau plexiglass cu grosimi cuprinse între 3 si 22 mm. Acestea pot fi suprapuse astfel încât se pot ascunde toate elementele de montaj. Literele se pot monta pe plăci din PVC sau metalice, lemn sau direct pe suprafaţa clădirilor. Se recomandă folosirea acestor tipuri de litere pentru înălţimi ale literelor până în 200-300 mm.

Pentru înălţimi ale literelor mai mari de 300 mm se recomandă ca şi „grosimea literei” să fie mai mare pentru efecte cât mai interesante. În acest caz „faţa literei” se confectionează din PVC sau plexiglass în funcţie de finisarea dorită (mat sau lucios) şi pe marginile acesteia se aplică un cant de o lăţime corespunzătoare înălţimii literei sau conform efectului volumetric dorit. Acest ansamblu se montează peste „spatele literei” ce este realizat tot din placa PVC debitată.

Finisarea acestor litere se face prin vopsire lucioasă sau mată sau prin colantare. Montarea literelor se face prin prindere mecanică (diblu + holţşurub), silicon şi bandă dublu adezivă sau folosind distanţatoare faţă de suport.