A Few Words About Us

Despre Vreau-Print.ro

Suntem una dintre cele mai importante companiile de producţie publicitară din Sibiu, pe care o putem măsura în idei inspirate şi clienţi mulţumiţi. Începând cu 20138 Vreau-Print răspunde provocărilor lansate de cei mai exigenţi clienţi, realizând proiecte de succes în parteneriat cu numeroase companii naţionale şi internaţionale, multe din acestea constituind baza unor parteneriate de lungă durată.

Gestionăm o gamă largă de clienti din toată lumea. Suntem adepţii publicităţii şi marketingului dedicat business-ului făcute în mod eficient pentru business-ul dumneavoastră şi dedicat business-ului, motiv pentru care beneficiaţi de cea mai bună consultanţă în optimizarea soluţiilor şi costurilor proiectului. Scopul nostru principal este de a fi creativi si eficienţi.

Vreau-Print - We Deliver Benefits!

Angajamentul nostru faţă de standardele de calitate şi de înaltele pretenţii ale clienţilor noştri ne fac să evoluăm din ce în ce mai mult. Abordarea noastră în cazul fiecărui client este aceeaşi : soluţii creative şi eficiente pentru atingerea cât mai rapidă a pieţii-ţintă.

Suntem situaţi în Sibiu dar livrăm în absolut orice oraş din România prin curierat rapid, și putem tipări orice, de la materiale printate mici și uzuale (flyere, afişe, cărți de vizită, mape,calendare, cataloage, reviste, broșuri, bannere de mici si mari dimensiuni, pliante ), la printuri outdoor de mari dimensiuni, printuri speciale și, în general, cam orice aveți nevoie în materie de tipar.

Deptamentul Grafică & Print din cadrul Vreau-Print este axat pe creaţie grafică şi publicitară, print digital, print interior/ exterior format mare, litere volumetrice,  print canvas, digital, cutter plotter, Mimaki, machete 3D, colatare auto-autobuze, finisare, toate aceste servicii fiind accesibile pentru toate bugetele, lucrând la fel de eficient şi dedicat cu toţi clienţii noştri şi pentru a asigura servicii complete clienţilor noştri.

Încă de la înfiinţare, politica firmei s-a axat în primul rând pe oferirea unor servicii şi produse de calitate, ceea ce însemnă, un personal calificat, cu o vastă experienţă în publicitate şi tipografie, dar şi produse realizate cu ultimele tehnologii în domeniu. Putem spune că ne-am atins scopul şi oferim numai servicii şi produse de calitate, la preţuri corecte şi rezonabile.

Ne implicăm cu pasiune în îmbunătăţirea continuuă a imaginii firmelor, fie că sunt la început de drum, fie că au o activitate bogată în spate, oferindu-le suport complet, de la servicii de creaţie / grafică până la produsul finit, servicii asigurate de profesionişti în domeniu, care vă pot ajuta să alegeţi cea mai bună soluţie pentru promovarea companiei dvs. şi în acelaşi timp, de a vă garanta servicii şi produse de cea mai bună calitate.

Apelând la echipa noastră, nu veţi mai alerga de la o companie la alta, astfel veţi economisi timp şi bani, iar produsele şi serviciile oferite, vor fi în conformitate cu cerinţele şi exigenţele dumneavoastră. Vreau-Print înseamnă o echipă tânără dar cu multa experienţă, înseamnă portofoliu, atenţie la detalii, promtitudine şi seriozitate.

Satisfacţia sporită a clienţilor noştri, tehnologia de ultimă oră, atenţia pe care o acordăm celor mai mici detalii, produsele de înaltă calitate şi preţurile accesibile au fost punctele noastre forte încă de la prima lucrare.

Aici, la Vreau-Print, puteţi opta dintr-o gamă largă de produse şi servicii care reuşesc să facă vizibil mesajul dumneavoastră lumii, în fiecare zi. Produsele sunt create ţinând cont de obiectivele/scopul dumneavoastră, iar rezultatele sunt garantate de bogata noastră experienţă în domeniu, ajutată de tehnologia de ultimă oră, oferindu-vă în acest fel un impact maxim la cel mai avantajos preţ.

Misiunea noastră declară că dorim să fim cei mai buni în domeniul nostru și ne specializăm pe segmentul de print oferind servicii complexe, întregi și de neegalat.

Soluțiile sunt integrate într-un proces clar stabilit și bine documentat. Clienți noștri devin în scurt timp fani absoluți ai serviciilor oferite și ne recomandă cu încredere.

Compania noastră este complexă, cu multe sisteme mecanice, informatice și umane care lucrează simultan la procese continue. Succesul nostru depinde de comunicare, organizare rafinată, personal dedicat, echipamente alese riguros, control cu măsură continuă, inovație, mentenaţă continuă a sistemului, marketing agresiv și măsurat, cât și atenția neobosită la detaliu.

Cateva exemple din portofoliul nostru de tipar: