Personalizare și decor spații comerciale

Printuri şi semnalistică Indoor

Ai propriul tău magazin și vrei sa îl personalizezi? Te ajutăm și la acest proiect cu eficiență, profesionalism și idei bune și ușor de pus în practică, totul la prețuri accesibile și corecte.

Facem să iasă din tipare orice spațiu comercial care are nevoie de îmbunătățire, în așa fel încât clienții tăi să țină minte magazinul tău ca fiind unul deosebit și inovativ, iar ție să-ți fie cât mai ușor să-ți expui produsele, pentru maxim de eficiență și spațiu de expunere.

Arătaţi cine sunteţi şi în interiorul spaţiului dvs. de lucru!

Vreau-Print.ro foloseşte tehnologie de ultima oră pentru design-ul, printul, producţia şi montajul unei game largi de elemente de semnalistică de interior, conform dorinţelor şi pe măsura bugetului dvs.

  • Tapet personalizat – Doriţi ca pereţii spaţiului bussiness-ului dvs. să fie personalizat? Dvs. alegeţi grafica, noi vă realizăm imprimarea şi montajul pe diverse suporturi (tapet, folie autocolantă);
  • Panouri de afişaj – Posibilităţile dvs. sunt nelimitate folosind panourile de afişaj. Vă stăm la dispoziţie pentru a putea transpune în realitate ideile dvs. Oferta noastră include: print pe canvas, sisteme de afişaj acrilic, tapet printat, portable banner displays. Afişajele pot fi iluminate şi, la cerere, portabile prin materialele cu adeziv repoziţionabil.
  • Semne direcţionale – Semnele noastre direcţionale îşi ating scopul, atât pentru pietoni, cât şi pentru conducători auto. Pe lângă scopul de informare, adesea semnele pot întări brand recognition sau pot purta pentru dvs. mesaje simple. Producem, la cerere, o gamă largă de semne direcţionale, incluzând: panouri, pupitre, totemuri, casete şi panouri prinse în consolă, indicatoare direcţionale, aviziere, panouri cu picioare, panouri de prezenţă etc.
  • Plăcuţe pentru uşi – Vreau-Print vă poate oferi plăcuţe pentru uşi în afara elementelor standard. Credem cu tărie în puterea impactului vizual pe care un brand îl poate creea / pentru identitatea afaceri/brandului dvs. Brandurile mari sunt uşor de recunoscut – iar această identitate vizuală poate fi observată în toate mesajele sale. Plăcuţele pentru uşi reîntăresc brandul dvs., iar noi avem capacitatea să vă oferim produse unice şi de impact.
  • Plăci/plachete – Fie că aveţi nevoie de un semn la intrare sau de o plachetă pentru a serba un eveniment special, vă putem ajuta să alegeţi cel mai potrivit model care să corespundă standardelor dvs. estetice şi de buget.
  • Puncte de vânzare (point of sale)- Suntem siguri că clienţii o să fie mai atraşi de produsele dvs. prin afişaje / personalizări la punctele de vânzare – o modalitate uşoară, portabilă şi atractivă de a va angrena clienţii şi de a spori vânzările.